OVER FESTIVAL EEN-VOOR-EEN BOEKEL


Een-voor-Een 2019!
Na twee mooie edities is het alweer tijd voor de volgende editie van Een-voor-Een! Een heerlijke vrije sfeer in de achtertuin aan de Bovenstehuis in Boekel is de basis voor een mooie avond vol lekkere rock ’n roll. Zoals elk jaar ligt de focus op jonge, creatieve bands die alles gaan geven wat ze kunnen om het publiek te doen bewegen en Boekel op zijn grondvesten te doen trillen. Dit jaar hebben we drie bands uit de regio geprogrammeerd: De Boekelse heren van Fatburger zullen openen met hun vette rock-covers, waarna de Eindhovense band Lokotov Mocktail het stokje over zal nemen met groovy psychedelische hardrock. De 60’s bluesrock uit Aarle-Rixtel van Mooon zal de avond met een positieve en vooral erg dansbare vibe afsluiten. Zorg dat je erbij bent zodat je weet dat je bestaat. Tot ziens op Een-voor-Een 2019, op 25 mei in Boekel!

Het ontstaan
Een-voor-Een is in 2016 ontstaan door een crowdfundactie van de band Orange Maplewood, inmiddels verder onder de naam Maple. Tegenover het geld dat gedoneerd werd, stonden artikelen of optredens. We besloten een bedrag over te maken waarvoor een dikke rockshow in ruil stond, en zodoende werd de eerste naam voor Een-voor-Een 2017 bekend! We voegden nog 2 bands meer toe aan de line-up en zo ontstond een klein, gezellig rockfestival waar zo’n 200 mensen genoten hebben van een uitstekende sfeer.

Een-voor-Een 2018
Na het succes van 2017 besloten we door te gaan met organiseren en zo gingen we al snel op zoek naar nieuwe bands voor de volgende editie: Een-voor-Een 2018!

We besloten festivalletje wat beter op te zetten en startten een stichting: Stichting Een-voor-Een[Hyperlink naar Contact]. Natuurlijk hebben we de eerste editie uitgebreid geëvalueerd om zo een nog beter festival op te zetten: nu met speciaalbierbar en vele andere toevoegingen. De editie van 2018 trok zo’n 250 mensen die wederom een prachtige avond hebben gehad.

Artiesten
Tot nu toe hebben de volgende bands op het podium van Een-voor-Een gestaan:
Canshaker Pi
Orange Maplewood
Mr. Moto
dondersteen
Boejuh!
Rendakboys
The Naked sweat drips
Mooon
lokotovmocktail
Fatburger

Contact en info

Jeroen van Grinsven
voorzitter:
Jeroen@een-voor-een.nl

Tom van den Elzen
penningmeester:
Tom@een-voor-een.nl

Dirk Smits
Secretaris:
Dirk@een-voor-een.nl
Martijn Biemans
algemeen lid bestuur

Roy Gijsbers
algemeen lid bestuur

Facebook Chat:
https://www.messenger.com/
t/eenvooreen
Mail:
info@een-voor-een.nl
Stichting staat ingeschreven op:
Bovenstehuis 22,
5427RM, Boekel

kvk nr.: 71334963
Made by: DoorslagMedia | Boekel | Pim Donkers